Rüyada sele gitmek

Rüyada sele gitmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sele gitmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada sele gitmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada sele kapılıp gitmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sele yakalanmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı sele kaptırmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sele kapılmış araba görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu sele kaptırmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu sele kapılmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments