Rüyada şemsiye kırmak

Rüyada şemsiye kırmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, ticarete adım atacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiye kırmak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada şemsiye kırmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiyeyi kırmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada şemsiye seçmek attığı her adımı düşüneceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye istemek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yeni şemsiye görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye almak kırılan kalplerin barışacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde şemsiye görmek kazancının günden güne düşeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments