Rüyada serçe olmak

Rüyada serçe olmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada serçe olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Rüyada serçe kuşu tutmak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada serçe pisliği görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda serçe görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe olmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçeyle konuşmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada serçeye su içirmek bazı iş birlikleri yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu beslemek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde serçe görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments