Rüyada serçe uçurmak

Rüyada serçe uçurmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe uçurmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Rüyada uçamayan serçe görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Rüyada serçe uçurmak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu uçurmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Rüyada uçan serçe görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçenin uçtuğunu görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulur.

Rüyada iki serçe görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada serçe olduğunu görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments