Rüyada sergi görmek

Rüyada sergi görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, yeni bir araba satın alınacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sergi gördüyseniz:

  • İstenmeyen misafirleri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada takı sergisi görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sergi görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada sergiye gitmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz sergisi görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kitap sergisi görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada üzüm sergisi görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Rüyada çeyiz sergisi görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sergi açmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments