Rüyada ayaklarda kına görmek

Rüyada ayaklarda kına görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, bekârlığına da veda edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, itibar kaybedeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, huzurunu yerine getireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarda kına gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler için aşırı harcamalarda bulunmanız eleştiri sebebi olabilir.

Rüyada ayağına kına yakmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada ayağı kınalı görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklara kına yakmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Rüyada ele ayağa kına yakmak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada ayaklarının kınalı olduğunu görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına delalettir.

Rüyada ayağa kına yakmak üzücü haberler alacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarda kına görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments