Rüyada sevdiği erkeği öpmek

Rüyada sevdiği erkeği öpmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almanız size belli bedeller ödetebilir.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, diplomalı kimse olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, ağzının tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments