Rüyada ayakları kirli görmek

Rüyada ayakları kirli görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları kirli gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor olayları gözünüzde büyütmeniz size rahatsızlık verebilir.

Rüyada ayakların altını kirli görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada ayakları kirli görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını kirli görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli ayak görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulur.

Rüyada ayağını kirli görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ayaklarının altını kirli görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada kirli ayak yıkamak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek yardım edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments