Rüyada sevdiğin kadini görmek

Rüyada sevdiğin kadini görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, alım gücünü yitireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kadini gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kadini görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Rüyada bodrum katta oturmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katlanmış temiz çamaşır görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada esim baska kadinla görmek kafasının rahat edeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çok katlı inşaat görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasini baska kadinla görmek barış ve sevgi içinde olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yedinci kata çıkmak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek katta ev almak güç ve kudret kazanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments