Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak

Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, büyük paralara sahip olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini koklamak aradaki buzların eritileceğine, hem ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin annesini görmek rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nikahlanmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle çıkmak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments