Rüyada sevdiğin kızı beklemek

Rüyada sevdiğin kızı beklemek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı beklemek gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Rüyada sevdiğin kızı beklemek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Rüyada bir kızı beklemek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini beklemek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini beklemek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden haber beklemek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments