Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek dualarının karşılığını göreceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı düğünde gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının düğün görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada evli kızının düğününü görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada kızına düğün yapmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments