Rüyada sevdiğine el sallamak

Rüyada sevdiğine el sallamak el üstünde tutulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, başının ağrıyacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine el sallamak gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Rüyada sevdiğine el sallamak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabadan el sallamak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye el sallamak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Rüyada elinde mendil sallamak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, mutsuz ve üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada camdan el sallamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada trene el sallamak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet eder.

Rüyada otobüse el sallamak haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, güzel haberler alacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments