Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek şansının kendisinden yana olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sermaye elde edeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağının büyüdüğünü görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek büyütmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalettir.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kulağın büyüdüğünü görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fidanın büyüdüğünü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyüden kurtulmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, büyük ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments