Rüyada ayakta açık yara görmek

Rüyada ayakta açık yara görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ayakta açık yara gördüyseniz:

  • Bir konuyu uygulama konusunda çok ciddi olarak düşündükten sonra vazgeçebilirsiniz.

Rüyada ayakta açık yara görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol ayakta yara görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada sağ ayakta yara görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta yara görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, dünya malı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan yaralanmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada bacakta açık yara görmek belalı insanlara denk geleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada ayakta durduğunu görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments