Rüyada sevdiğini uzun boylu görmek

Rüyada sevdiğini uzun boylu görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini uzun boylu gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Rüyada sevdiğini uzun boylu görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boy uzun erkek görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada uzun boylu bir adam görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu gelin görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun boylu birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uzun boylu kadın görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada vefat eden birini uzun boylu görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments