Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada ince bir köprüden geçmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada uzun bir köprüden geçmek gönül yaralarının iyileşeceği, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince köprüden geçmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada taş köprüden geçmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda erkek arkadaşımla birlikte kısa bir tahta köprünün ortasında durmuştuk. Elini benim omzuma atmıştı ve karşımızda altımızdan geçen küçük nehrin geldiği travertenleri izliyorduk. Etraf yemyeşil ve çok doğaldı travertenler ise hafif açık mavi renkteydi ve hava hafif güneşliydi.