Rüyada ayakta sivilce görmek

Rüyada ayakta sivilce görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine yorulur.

Rüyada ayakta sivilce gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ayakta sivilce görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta durduğunu görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta namaz kılmak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ayakta varis görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü ayakta görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayakta iltihap görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sabırla hayatına devam edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments