Rüyada sevgilini başka bir kadınla görmek

Rüyada sevgilini başka bir kadınla görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilini başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini başka kadınla görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini başka kadınla görmek yeni mallara sahip olacağına, zorlukların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini başka bir kadınla görmek çok zor duruma düşüleceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinizi başka kadınla görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi başka bir kadınla görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini başka bir kadınla görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kendisine gelemeyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments