Rüyada sevgilinin çorabını giymek

Rüyada sevgilinin çorabını giymek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin çorabını giymek gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirici planlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinin çorabını giymek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye çorap giydirmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada mor çorap giymek birçok kişinin yardımına koşulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çorap giymek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işarettir.

Rüyada siyah ince çorap giymek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, darda kalacağına yorulur.

Rüyada iki tane çorap giymek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine inanılır.

Rüyada çorapsız terlik giymek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada şeffaf çorap giymek zenginliği bulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments