Rüyada sevgilinin ihanetini görmek

Rüyada sevgilinin ihanetini görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, günaha gireceğine, dileklerin kabul olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ihanetini gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Rüyada sevgiliye ihanet etmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına işarettir.

Rüyada sevgilinin ihanetini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ihanet ettiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğine ihanet etmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ihanet etmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İsim gizli

Evli bir kadınım. Rüyamda gerçek hayatımda olan sevgilimin beni bir kutlamaya çağırdığını ve yanındakı hanım olarak beni herkese tanıtdığını görüyorum. Ardından kutlama bitiyor bana para veriyor ve alış veriçə gpndəriyor. Ben de gitmiyorum bir şüphe yaranıyor içimdə, kutlamanın yapıldığı restoranın üst katları otel odaları imiş, yukarı çıkıyorum ve sevgilimin başka bir kadınla bana ihanet etdiğini görüyorum. Çıkmasını bekler ve kavqa ediyorum bana ihanet ettin diyorum. Bana verdiği cevap böyle uyqun gördüm böyle olması gerekiyordu dedi. Uyandım hocam bu neye işaretdir anlayamadım. Bana bu rüyayı tabir edərseniz çok sevinirim.