Rüyada sevgilisinin mezarını görmek

Rüyada sevgilisinin mezarını görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, üçüncü gözünün açılacağına, düzeninin sarsılacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, ev taşımaya delalettir.

Rüyada sevgilisinin mezarını gördüyseniz:

  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin mezarını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin mezarını görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mezarını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işarettir.

Rüyada mezarlara basmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve mezar kazmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara çiçek bırakmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarına gitmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, evini ve ailesini unutacağına alamet eder.

Rüyada mezar üstünde uyuduğunu görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments