Rüyada sevgiliyi bekletmek

Rüyada sevgiliyi bekletmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, böyle işlere kalkışacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi bekletmek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratan kişiler ya da otorite konumundaki kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyi bekletmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacı bektaş görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada giydiği gelinliği beğenmemek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Rüyada bektasi üzümü görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekleyen birini görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ve beğenmemek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip beğenmemek para sıkıntısının olmayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada hazreti ebu bekiri görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments