Rüyada sevgiliyi görememek

Rüyada sevgiliyi görememek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aile hayatının bozulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi görememek gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi görememek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye gidip görememek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına yorulur.

Rüyada tam görememek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada hacca gitmek kabeyi görememek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, şansının kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada geleceği görebilmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada net görememek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments