Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sermayesini kaybedeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu sevgili görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Rüyada boyu uzun olmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalettir.

Rüyada başkasını uzun boylu görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada uzun boylu bayan görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu birine sarılmak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments