Rüyada sicim görmek

Rüyada sicim görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sicim gördüyseniz:

  • Tartışmayla sonuçlanabilecek diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada sicim görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, ticaretinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada sicim ipi görmek elindeki imkanların artacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments