Rüyada sigara almak

Rüyada sigara almak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, haksızlık yapmayacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada sigara almak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Rüyada hamile birini sigara içerken görmek günah işlemeyi terk edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçak sigara görmek kazancının eksilmeyeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken sigara içmek büyük kazanç elde edileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada sigara topladığını görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada elinde sigara söndürmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments