Rüyada sigara bulamamak

Rüyada sigara bulamamak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, rahat bir hayatı olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalettir.

Rüyada sigara bulamamak gördüyseniz:

  • Harcamaları kısmanızda fayda var.

Rüyada sigara bulamamak kalabalık günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Rüyada çıkış bulamamak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarı bulamamak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işarettir.

Rüyada gideceği evi bulamamak çaresizliğinin büyüyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisini bulamamak ihanete uğrayacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaybettiğini bulamamak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına yorulur.

Rüyada kapıyı bulamamak üzüntülü bir haber alınacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğini bulamamak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments