Rüyada sigara görmek

Rüyada sigara görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, isabetli adımlar atacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada sigara gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada sigarayı bırakmak iş yeri sahibi olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinden sigara aldığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Rüyada sigarayı söndürmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı sigara içmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarma sigara içmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine inanılır.

Rüyada sigaralar görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments