Rüyada sigarayı söndürmek

Rüyada sigarayı söndürmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çirkin bir iş yapmaya inanılır.

Rüyada sigarayı söndürmek gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada sigarayı söndürmek kalabalık günler geçirileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada elinde sigara söndürmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, rızkının eksileceğine delalettir.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada üstünde sigara söndürmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde sigara söndürmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments