Rüyada sigara içen bir kadın görmek

Rüyada sigara içen bir kadın görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, sorunlarından kurtulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara içen bir kadın gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içen kadın görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada sigara içmeyi istemek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının sigara içtiğini görmek maceralara atılacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içmeye başlamak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments