Rüyada sigara içtiğini söylemek

Rüyada sigara içtiğini söylemek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, umutlanacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işsiz ise işe gireceğine, adından konuşulur olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalettir.

Rüyada sigara içtiğini söylemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya imajınızı etkileyebilecek doğru yönlü girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada sigara içtiğini söylemek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, süzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada içki içtiğini söylemek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada eşini sigara içerken görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara içen erkek görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments