Rüyada sigara kokusu duymak

Rüyada sigara kokusu duymak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, ağız tadının yerine geleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Rüyada sigara kokusu duymak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Rüyada sigara kokusu duymak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak mutlu olunacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabun kokusu duymak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, borca batacağına yorulur.

Rüyada çiçek kokusu duymak dinde bilginleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada lavanta kokusu duymak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulur.

Rüyada süt kokusu duymak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok güzel koku duymak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments