Rüyada sigara satın almak

Rüyada sigara satın almak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kötü sözler duyacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara satın almak gördüyseniz:

  • Becerilerinizi ön plana çıkartıp güven duygusunu da yakalarsanız daha başarılı projelere imza atabilirsiniz.

Rüyada sigara satın aldığını görmek onlara hocalık edeceğine, durumun değişmesine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi satın almak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada sigara satın almak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate işaret eder.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşına sigara vermek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigaraya tekrar başlamak zararların üst üste geleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments