Rüyada sigarayı yakmak

Rüyada sigarayı yakmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada sigarayı yakmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada sigarasını yakmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada çakmakla sigara yakmak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı tersten yakmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kibritle sigara yakmak borca batacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigarayı tersinden yakmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada birinin sigarasını yakmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret eder.

Rüyada sigara yakmak düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada sigarayı yakmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments