Rüyada sigortacı görmek

Rüyada sigortacı görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigortacı gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada sigorta yaptırmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada elektrik sigortası görmek âlim kimselerden feyz alacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulur.

Rüyada sigorta kutusu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sigorta görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada sigortalı olmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sigortacı görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, doğru yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada sigorta poliçesi görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments