Rüyada sıkışık oturmak

Rüyada sıkışık oturmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendisini mutsuz edeceğine, borçların biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıkışık oturmak gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Rüyada sıkışık oturmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıkışık arabaya binmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik sıkışıklığı görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla sofrada oturmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üzerinde oturmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Rüyada eski bir evde oturmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayın üstünde oturmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine alamet eder.

Rüyada çamura oturmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments