Rüyada silah doğrultulduğunu görmek

Rüyada silah doğrultulduğunu görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah doğrultulduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada silah doğrultulması görmek rızkın kesilmeyeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada kendine silah doğrultulduğunu görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah doğrultulduğunu görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalettir.

Rüyada tabanca doğrultulduğunu görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah yaralanmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmada vurulmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Rüyada silahla başından vurulmak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gamze

Ruyanda silahlı kişilerin adamların evime gelip eşimi sormaları ve beni sorgulamaları sözde eşim o ailenin kızıyla birliktelik yaşıyormuş ben daha sonra eşim geliyo inkar ediyor daha sonra birinin silahını alıp eşime dogrultuyorum sonra vazgeçip kendime daha sonra elimden adam aliyo adamlar siyah takım elbiselilendi. Okadar içim yandaki yıllarca eşim bana hayatım canım demiş güzel davranmış nasıl anlamdım diye üzülüyordum kızın adını bile söylediler