Rüyada silah görmek

Rüyada silah görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, tabiatı kötü olan kişiye, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kazançlı çıkacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Rüyada silah gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Rüyada birden fazla silah görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla sıkmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada silahla birini kovalamak bir araya geleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada bıçak silah görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine inanılır.

Rüyada gümüş renkli silah görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına işaret eder.

Rüyada bir silah görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahı başkasına vermek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada silah bırakmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments