Rüyada silah sıkılmak

Rüyada silah sıkılmak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, dünya malına kavuşulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına tabir olunur.

Rüyada silah sıkılmak gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada silah sıkıldığını duymak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine yorulur.

Rüyada silah sıkılmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret eder.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada silah sıkıldığını görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek umutlarının biteceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments