Rüyada silah tabanca görmek

Rüyada silah tabanca görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada silah tabanca gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada silah tabanca görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla yaralanmak malından ve parasından ziyan edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca ve mermi görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla mermi atmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hedeflerini tutturamayacağına inanılır.

Rüyada tabancayla adam öldürmek ileriye gideceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tabanca görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca kaybetmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada tabanca doğrultmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments