Rüyada silah tutmak

Rüyada silah tutmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, durgun giden işlerin açılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada silah tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Rüyada elinde silah tutmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada silahlı nöbet tutmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada silah tutmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, duygularını açığa vuracağına delalettir.

Rüyada silahla nöbet tutmak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada başa silah dayamak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, daha rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak kaybettiği şeyi bulmasına, malların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağılmış silah görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz silah görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments