Rüyada silahla gezmek

Rüyada silahla gezmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Rüyada silahlı gezmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına delalet eder.

Rüyada silahla gezmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde silahla gezmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalettir.

Rüyada eski arabayla gezmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına inanılır.

Rüyada bebek gezdirmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalet eder.

Rüyada tek ayakkabıyla gezmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada yatla gezmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek gezdirmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments