Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Farklı önerileri ya da teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, zararların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnından silahla vurulmak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek problemlerini çözeceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmak yaralanmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boynundan silahla vurulmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada silahla boynundan vurulmak can sıkıcı haberler almaya, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalet eder.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments