Rüyada silahla omzundan vurulmak

Rüyada silahla omzundan vurulmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Rüyada silahla omzundan vurulmak gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Rüyada silahla omzundan vurulmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada omzundan silahla vurulmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işarettir.

Rüyada sol omzundan vurulmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada omzundan vurulmak işyerini kapatacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek yaşamına renk geleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments