Rüyada silahla vurulduğunu duymak

Rüyada silahla vurulduğunu duymak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kısmetinin de açılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, işlerinden de geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, birikim yapılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine alamet eder.

Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulduğunu görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada birinin silahla vurulduğunu görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments