Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ve kan gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işarettir.

Rüyada silahla arkadan vurulmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin silahla vurulduğunu görmek elinin dara düşmeyeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada arkadan silahla vurulmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek ferahlığa çıkılacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada büyük silahla vurulmak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulmak yaralanmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments