Rüyada silahlar görmek

Rüyada silahlar görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, iyi habere, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına inanılır.

Rüyada silahlar gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada silah öldürmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada silahların patladığını görmek tabiatı kötü olan kişiye, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada içi boş silah görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahı beline koymak adının ülke dışında yayılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahlar görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada belde silah görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, kendine geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments