Rüyada silahtan korkmak

Rüyada silahtan korkmak başarısının yükseleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada silahtan korkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Rüyada silahtan korkmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada deliden korkmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada şimşekten korkmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ölüden korkmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörden korkmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadından korkmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada köpekden korkmak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments