Rüyada şimşek düşmesi görmek

Rüyada şimşek düşmesi görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada şimşek düşmesi gördüyseniz:

  • İnsanların sevgisini kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada şimşek düşmesi görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, aile saadetinin de artacağına alamet eder.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şimşek sesi duymak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yaşananları unutturacağına delalettir.

Rüyada şimşekten korkmak başarı elde edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Rüyada fırtına şimşek görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments